Recent Posts

    Iski Su Kesintisi / Istanbul Su Kesintisi Listesi Iski Guncel Kesinti Bilgileri Elektrik Su : İski̇ 8 aralık i̇stanbul su kesintisi arıza listesi, sular ne zaman gelecek?

    Iski Su Kesintisi / Istanbul Su Kesintisi Listesi Iski Guncel Kesinti Bilgileri Elektrik Su : İski̇ 8 aralık i̇stanbul su kesintisi arıza listesi, sular ne zaman gelecek?. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi'nden (i̇ski̇) yapılan açıklamaya göre, kuzey marmara ve yeni havalimanı otoyol i̇nşaatı yapım i̇şi'' kapsamında. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) tarafından yapılan son dakika açıklamasında, i̇stanbul'da 16 saat su kesintisi yaşanacağı bildirildi. İstanbul'da su kesintisi olacak bölgeleri ve kesintileri online sorgulama sayfasını haberimizden görebilirsiniz. İski su kesintisi başlığındaki haberler. Toplam 234 i̇ski su kesintisi haberi bulunmuştur.

    İstanbul'da bugün saat 10.00 itibari ile 30 saatlik su kesintisi yaşanacak. İski̇ i̇stanbul su kesintisi bilgileri. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi'nden (i̇ski̇) yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışma çerçevesinde bazı çevrelerde kesintilerin yaşanacağı açıklandı. İski arıza bilgileri tarih sırasına göre verilmektedir. İstanbul'da 30 saatlik su kesintisi yaşanacak.

    Iski Den Su Kesintisi Aciklamasi Ntv
    Iski Den Su Kesintisi Aciklamasi Ntv from cdn1.ntv.com.tr
    İstanbul'da hangi bölgelerde su kesintisi yaşanıyor?. İstanbul'da su kesintisi olacak bölgeleri ve kesintileri online sorgulama sayfasını haberimizden görebilirsiniz. İski̇ su kesintisi sayfasında i̇stanbul'da ilçe, semt ve mahhalelerinde günlük su kesintisi süresi ve i̇ski̇ arızalarını öğrenebilir, iski su kesintisinin ne zaman başlayıp arızanın ne zaman giderileceğini. İşte, iski su kesintisi ile ilgili son durum ve güncel haberler! İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇). Su kesintisi yapılacak ilçe ve mahalleri. İski̇ su kesintileri 07 ekim 2019 sular ne zaman gelecek? İski̇, bahçelievler ana i̇sale hattı ve terfi merkezinde gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle;

    Toplam 234 i̇ski su kesintisi haberi bulunmuştur.

    İski̇, bahçelievler ana i̇sale hattı ve terfi merkezinde gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle; Günlük su kesintisi hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Büyükçekmece'de bugün su kesintisi yaşanacak i̇ski̇ planlı su kesintisi programı yayınladı. İski̇, 07 ekim 2019 pazartesi günü i̇stanbul anadolu yakası ve avrupa yakasındaki su kesintisi yapılacak bölgeleri açıkladı. Kesinti yapılacak yerler, kesinti başlangıç ve bitiş zamanı, kesintinin sebebi. İstanbul'da 30 saatlik su kesintisi yaşanacak. Yaşanan su kesintilerinden sonra i̇ski̇'ye ulaşmak isteyen vatandaşlar internette i̇ski̇'nin telefon numarasını aramaya başladılar. İstanbul'da bugün saat 10.00 itibari ile 30 saatlik su kesintisi yaşanacak. İşte, iski su kesintisi ile ilgili son durum ve güncel haberler! Su kesintisi haberleri için tıklayınız. İski̇'den yapılan açıklamada pendik ilçesi yayalar mah,velibaba mahallerinde şebeke hattı vana. Su kesintisi hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. 16 nisan 2018 pazartesi günü 10.00 ile 17 nisan salı günü 06.00 saatleri arasında 20 saat.

    İski̇ su kesintisi sayfasında i̇stanbul'da ilçe, semt ve mahhalelerinde günlük su kesintisi süresi ve i̇ski̇ arızalarını öğrenebilir, iski su kesintisinin ne zaman başlayıp arızanın ne zaman giderileceğini. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi'nden (i̇ski̇) yapılan açıklamaya göre, kuzey marmara ve yeni havalimanı otoyol i̇nşaatı. Büyükçekmece'de yaşayan vatandaşlar suların bugün ne zaman geleceğini araştırıyor. İski̇, 5 ocak perşembe günü i̇stanbul'un 4 ilçesinde su kesintisine gidileceğini duyurdu. İstanbul'da 30 saatlik su kesintisi yaşanacak.

    Sular Ne Zaman Gelecek Iski 22 Temmuz Istanbul Su Kesintisi Ariza Listesi
    Sular Ne Zaman Gelecek Iski 22 Temmuz Istanbul Su Kesintisi Ariza Listesi from d.liderhaber.org
    İski su kesintisi başlığındaki haberler. Peki, vatandaşlarımız sularının gelip gelmeyeceğini nasıl öğrenecek? İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi'nden (i̇ski̇) yapılan açıklamaya göre, kuzey marmara ve yeni havalimanı otoyol i̇nşaatı. İski̇, 07 ekim 2019 pazartesi günü i̇stanbul anadolu yakası ve avrupa yakasındaki su kesintisi yapılacak bölgeleri açıkladı. İstanbul'da 16 saatlik su kesintisi. Kesinti yapılacak yerler, kesinti başlangıç ve bitiş zamanı, kesintinin sebebi. 22.08.2020 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi i̇ski̇ resmi sitesi üzerinden su kesintisi arıza kesinti programını duyurdu. İski arıza bilgileri tarih sırasına göre verilmektedir.

    İski su kesintisi başlığındaki haberler.

    İski̇, bahçelievler ana i̇sale hattı ve terfi merkezinde gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle; İski̇, 5 ocak perşembe günü i̇stanbul'un 4 ilçesinde su kesintisine gidileceğini duyurdu. Bu konu hakkında araştırma yapan. İski̇ su kesintisi sayfasında i̇stanbul'da ilçe, semt ve mahhalelerinde günlük su kesintisi süresi ve i̇ski̇ arızalarını öğrenebilir, iski su kesintisinin ne zaman başlayıp arızanın ne zaman giderileceğini. İstanbul'da 30 saatlik su kesintisi yaşanacak. İstanbul'un bazı ilçelerinde 20 saat sürecek su kesintisi! İstanbul'da hangi bölgelerde su kesintisi yaşanıyor?. Başakşehir'de dün akşam başlayan su kesintisi bugün devam edecek. İski̇, 07 ekim 2019 pazartesi günü i̇stanbul anadolu yakası ve avrupa yakasındaki su kesintisi yapılacak bölgeleri açıkladı. İski̇'den yapılan açıklamada şöyle denildi: Su kesintisi haberleri için tıklayınız. İski̇, 5 ilçede 30 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı. İski̇ su kesintisi sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

    İstanbul'da su kesintisi olacak bölgeleri ve kesintileri online sorgulama sayfasını haberimizden görebilirsiniz. İstanbul'un bazı ilçelerinde 20 saat sürecek su kesintisi! İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi, beşiktaş, sarıyer ve kâğıthane'nin bazı mahallelerinde 24 saat su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi'nden (i̇ski̇) yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışma çerçevesinde bazı çevrelerde kesintilerin yaşanacağı açıklandı. İstanbul su kesintisi detayları belli oldu.

    Iski Den Su Kesintisi Aciklamasi
    Iski Den Su Kesintisi Aciklamasi from www.haberaktuel.com
    İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), ana isale hattında dış etken nedeniyle meydana gelen arızaya müdahale edildiğini, bazı bölgelerde bugün saat 15.00'e kadar su kesintisi yaşanacağını. İski̇ su kesintileri 07 ekim 2019 sular ne zaman gelecek? İski̇, 07 ekim 2019 pazartesi günü i̇stanbul anadolu yakası ve avrupa yakasındaki su kesintisi yapılacak bölgeleri açıkladı. Bu konu hakkında araştırma yapan. İski̇ su kesintisi sayfasında i̇stanbul'da ilçe, semt ve mahhalelerinde günlük su kesintisi süresi ve i̇ski̇ arızalarını öğrenebilir, iski su kesintisinin ne zaman başlayıp arızanın ne zaman giderileceğini. İstanbul su kesintisi detayları belli oldu. Büyükçekmece'de bugün su kesintisi yaşanacak i̇ski̇ planlı su kesintisi programı yayınladı. Peki, vatandaşlarımız sularının gelip gelmeyeceğini nasıl öğrenecek?

    İstanbul su kanalizasyon i̇daresi i̇ski̇ 19 ekim 2017 çarşamba günü i̇stanbul anadolu yakası ve avrupa yakasındaki su kesintisi yapacak bölgeleri açıkladı.

    İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), ana isale hattında dış etken nedeniyle meydana gelen arızaya müdahale edildiğini, bazı bölgelerde bugün saat 15.00'e kadar su kesintisi yaşanacağını. İstanbul'da bugün saat 10.00 itibari ile 30 saatlik su kesintisi yaşanacak. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi'nden (i̇ski̇) yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışma çerçevesinde bazı çevrelerde kesintilerin yaşanacağı açıklandı. Pendik'te su hattı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle bazı mahallelere su verilemiyor. İstanbul'un 5 ilçesinde 30 saatlik su kesintisi yapılacak. Peki, vatandaşlarımız sularının gelip gelmeyeceğini nasıl öğrenecek? Su kesintisi haberleri için tıklayınız. İski̇ ise su kesintisi yapılacak bölgeleri ve kesinti nedenini açıkladı. 22.08.2020 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi i̇ski̇ resmi sitesi üzerinden su kesintisi arıza kesinti programını duyurdu. İstanbul'da su kesintisi olacak bölgeleri ve kesintileri online sorgulama sayfasını haberimizden görebilirsiniz. İstanbullulara müjde, su kesintisi sona erdi. Günlük su kesintisi hayatı olumsuz yönde etkiliyor. İski̇ su kesintisi listesi içerisinde yer alan ilçelerde suların ne zaman geleceğini öğrenmek isteyen vatandaşlar, buna göre hazırlıklı olacak.

    Belum ada Komentar untuk "Iski Su Kesintisi / Istanbul Su Kesintisi Listesi Iski Guncel Kesinti Bilgileri Elektrik Su : İski̇ 8 aralık i̇stanbul su kesintisi arıza listesi, sular ne zaman gelecek?"

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close